SITTER HOS JENNIKEMPPAINEN

Åkte till JenniÄlskling efter stan igår kväll :) Vi gjorde inte så mycket, pratrade om *****, ***** och ***** sen massa andra randoms :)
Vaknade hyffsat idag faktiskt och käkade pizza till fruskost! :D Jenni ska städa sitt rum, men hon gör det aldrig :( Senare ikväll drar vi till mig och bastar, grillar och hare lagom chill. Kom över på åen bärs om ni har lust? :D

vi hörs staaalkers!


JA, JUSTE. BLOGGA VARE VA?

Men komigeeeeen, det är skola, förväntar ni er att jag ska hinna? ;)
Drar till skolanvilken minut som helst! Tjing!


GO..MO.....R..R.O...N......

Jag kan typ inte prata, är så grymt trött! Regn och kallt är det ute också, hua! :(

Outfit idag fick bli jeanse, vitt linne och pappas skjorta! Har faktiskt ingenting att säga, har ju precis vaknat.

Men idag har jag bara 2 år kvar!!!!!! :D

- det funkar inte att lägga upp bilder ! -

KALSONG

Gomorron, mitt internet funkar inte sådär bra va.
Så gonatt, skolan börjar imorn. YIPPIEKAYAY!
ellr?

äsch, gonatt påer .

RUTA ETT

Precis, nu börjar jag om allting. Vill inte riskera mer bråk med pappa, eftersom han redan säger att jag ska blli utslängd. Såå... nu kommer jag bli pappas flicka! ;) Fjäska satan när han kommer hem, tänkte börja med att gå ut och klippa gräsmattan. :)
Har inte en jäääävla aning om när han kommer hem, men det märker vi väl och får se om jag överlever då. Måste äta nånting nu, vi hörs! :*

ÄCKLIGA REGN

Vi kunde inte grilla, eftersom det började regna. Vi meckade ihop lite spaghetti&köttfärsås istället! Jätte gott, brukra det vara iaf ;)

5 bilder har blivit tagna också :)


facelook!


Ida !


Snygg är man ... eller ? ;)


KUNGSTEFAN!


Let's eat! :D

MORSNINGKORSNING

IDAG är det "typ en festival" i Nyköping. Men om jag ska va ärlig så tror jag inte att jag drar dit. Ska ni dit?

Vaknade för ungefär en halvtimme sen av att jag fick ungefär miljoner sms -.- ! Väntar nu på att mackorna ska hoppa upp ur rostmaskinen, h3h! Det märks att jag är uttråkad? ;)

JUSTE, igår, eller aaah inatt, jag var busigastE. Jag gjorde värsta buset, kan tyvärr inte nämna det här i bloggen för vissa får inte veta vad jag gjort. Mojahahahhaha.

Vid 3 - 4 ska jag äta middag med Ida. Vi, fast jag, ska grilla. Så vi får se hur det går! ;) Jag ringde och väckte henne nyss och fråga om hon ville äta. :)

IKVÄLL är det Vagnhärad som gäller igen. Ska träffa Lina och antagligen resten av vagnhäradsfolket.


DAMP

Jag sitter här på en trästol, verkligen oskön! Har så tråkigt också, så jag vet inte vart jag ska ta vägen! :(
Kom hem från Vagnhärad för en stund sen, hade hunden med mig som var väääldigt populär bland dom flesta! ;)

JUSTNU
Jag kommer antagligen börja städa eller nånting, ingen kommer vilja hämta mig eller något. Så... och städar jag, då är det ett tecken på att jag har tråkigt!! Sen att jag lyssnar på TheVoice radio som har värsta dunkadunk musik som gör mig taggad, det gör inte saken bättre heller..

Men vi kanske hörs senare, om jag inte dött av tråkhet. Ppussss

GOMORRON 13.00

Ja, jag skulle vända på dygnet. Lyckat! Satt och snackade med Koffe i telefon om ingenting igår till klockan var två trorja, sen somnade jag direkt. Vaknade vid ett tag. Jätte trött, funderar på en dusch sen in i pappas hus och kolla TV. Vad ska ni göra idag?
Ida, grannen, var här nyss. Hämtade lite papper ;) Hahahhah.
 gammal bild på mig och ida :)


VAGNHÄRAD, HERON, HEM

Det är vad som hänt när jag vart borta ;)  Världens sötaste unge SofiaOlsson kom och hämtade sig med sin moppe, riktigt duktig har hon blivit på köra btw ;) , och vi drog hem till henne. Fixade oss, drog oss till "centrum" och träffade lite mysiga personer. Vart en sväng till henne därefter och se en gammal film, Torkel I Knipa. Kommer ni ihåg den? ;)

Och låten;

Gud vad man lyssnade på den förut! Hahahha...

Väl vid 19.00 skulle Sofia på innebandy träning, så jag träffade Johanna. Vips som det var satt vi i bilen påväg till HeronCity! Kan ni gissa vad vi såg? :D

ECLIIIIPSSSEEE!
Måste bara säga en sak, jag är kär....... Jacobs mage är verkligen svår att motså! :o Sen att det går rykten om att Jacob inte ska vara med i nästa film, äsch - gå och dö! Det sägs ju att han slutade träna och har blivit "tjock". Rollen som Jacob passa inte direkt som "tjock" så, men vi håller tummarna!

Avslutar med några söta bilder tagna för max 10 minuter sen. Känner mig snygg..... Och eftersom jag gick upp kvar över sex imorse så tänker jag sova nu! Gonatt sunshines!


NU BRUKAR JAG VAKNA

Jag har hunnit med massor, vart i skolan och gjort prov, även hunnit träffa Malin och Robert. Dom gjorde också prov, så lycka till till oss tre!
Vart även en sväng på stan, införskaffade mig en mascara och puder. Därefter lite brunch på donken! Haha!

JUST NU.
Sitter jag och snackar med Sofia på msn, vi har båda lika tråkigt. Så förslag på vad man ska hitta idag? I det här vädret?

gammal söt bild på mig och Sofia :)

07.08

Det var riktigt länge sen man var vaken såhär tidigt. Bara Max och Viktor som är vakna ;) Dom lanar ..... ;p

Jag har annars fixat mig precis, fick i mig en kopp te och en macka också. Förvånad själv! Om tjugo minuter ska jag cykla upp till bussen, i regnet. Jääätte kul, håret kommer krulla sig och jeansen kommer bli äckliga. Åh, suck! Sen att provet kommer gå och helvette det är också jätte kul! :(

Nej, sluta waina och fixa klart resten. Ska kolla väskan så allt är med, hunden ska på toa och få frukost. Tror det var allt. JAG VILL INTE TILL SKOLAN :'(

Nej, sluta snacka och fixa mig. Möter MallanBrallan vid skolan också, kalajs! ;)

Vad ska ni göra idag ? :)





Outfit från dagen.
Jeans - GinaTricot
Vitt linne - GinaTricot
Vit t-shirt - Kompis

Sen rosa kofta - Sara gamla ;)

Tror det blir skinnjacka idag också, vi får se! :)

AVSKRIVNING

Jag vet inte längre. Du är ute ur mitt liv!
Det var dig jag berätta allt för, du som ställde upp för mig.
Jag gjorde liiika mycket tillbaka. men nu...

JAG ORKAR HELT ENKELT INTE MED DIG!

Jag har skrikit till dig, gråtit framför dig. Vad ska jag göra för att du ska förstå?
ÅÅÅÅÅÅÅHJSADA,DSAFJDÖADMSA. Knulla mig baklänges, hejdå. Glöm allt som hänt.

GOMORRON!

Sitter här, vaknade för en och ½ timme sen :)

Vi börjar med att säga GRATTIS SOFIA'BV'OLSSON! Hon tog sitt körkort till moppen idag, tredje gången gillt! ;)

JAg har fakitkst hunnit plugga idag, slänga in en maskin tvätt och se en orm som var ca 1 meter lång, trodde seriöst då att jag blev en aning kladdig i brallan ! :o

JUSTNU.
Sitter jag och snackar med Sofia på msn och kollar läget om vi ska va ;) Samtidigt spelas en mysig gammal låt på spotify!

VAD SKA NI GÖRA IDAG?


gammal header jag hade, hahahah.

JUST NU

Sitter jag hemma hos pappa. Kom precis hem, hade mitt hus kvar. Var bara internet som inte fanns. Eller mitt trådlösa, pappa hade tagit det :( .
Har verkligen vart med om mycket idag, kanske för jag vaknade tidigt? ;) Gick upp halv nio av att klockan ringde. Resan hem började vid kvart över. :)

Vad har jag gjort idag då?
Åkt bil med pappa och farbror i Stockholm/Södertälje och gjort massa bus. Duschat, fixat mig och vart med världensbästasyster CeciliaAndersson. Vet ni hur jävla grym hon är. Hon är seriöst den bästa syster man kan önska sig.
Världens goaste pojkar kom och hämtade oss med moppen så vi kunde fara in till Vagnhärad. Hihi. Väl i Vagnhärad mummsade vi lite muffins och träffade gött folk. Sen hade vi ju oturen att vi fick sitta ute (fast hittade ett tak) bland regnet och åskan. Jag verkligen hatar åskan.
Men efter mycket om och men så far vi hem till Kim där även Johan och Letho var. Vi spelade lite kort och hade det allmänt mysigt :)
Därefter kom oturen, vi skulle fara in till centrum och träffa folk. (Alltså, jag, syster, Johan och Kim.) Jag åkte moppe med Johan och Cissi med Kim. Kim lyckades ramla, stackarna. Så både skrapade upp knän. Krya på er!

Nej
. Nu skriver jag fööööör mycket. Vi hörs, med lite tur imorn :)

Vad tycker ni om åskan? :)


DET ÄR HELT SJUKT

Det är snart skola, kan ni fatta det? Hälften här i Strängnäs börjar redan på onsdag, jag börjar först på tisdag! Eller ja, jag ska till skolan på torsdag för att göra ett prov. Kan bli så när man går gymnasium, måste göra prov för att bli godkänd i en kurs. Jobbigt! När börjar ni skolan?

Nu kom morsan in, igen ;) tror vi ska rensa garaget nu. vi hörs!

STATISTIKEN GÅR UPPÅT, FAST JAG INTE BLOGGAR!

komiskt..

Är i Strängnäs nu, efter många om och men. röksugen.
Var ju på THE VOICE igår, som hade det jäävlgit svårt att bli bättre. För det var kungligt, tack Hanna, Jannele, Max och Viktor som gjorde kvällen! <3
Somnade hemmos shkurte, aldrig vart så trött. Haha!

Försöker nu få ut Sebbe, ska försöka lite till.

ppuss

DET ÄR SÅ MYCKET SOM HÄNDER

Gnesta, Vagnhärad, Trosa. Vi gillar dom här små byhålorna. Tokigt så mycket som hänt.
Jag kan köra en sånhär ord, så får ni fråga om det är någit :)

- Regnregnregn
- Träffar massa nytt folk
- Slagsmål i Vagnhärad, eller nej. Catfight!
-
Bråk med brorsan
- Problem lösta.
- Problem som jag skrattar åt.
- Snarkningar, h3h.
- Mysiga stunder
- Överallt och ingenstans.

Jag veeeet, ni fattar noll. Men var det nånting ni var lite eeextra nyfiken på, så fråga!

Nu ska jag sova, klockan är tio i två, det är verkligen dax att vända på dygnet till skolan börjar. När börjar ni skolan?

bjuder på en liten såndär halvsöt bild nånstans ;)


RSS 2.0