imornimornimorn!

Fett aktiv jag kommer vara då!!! Internet då!!!

död.


återkommer imorn natt eller torsdag

Mitt internet är äckligt jävla segt just nu, eftersom jag använt slut på det. Vi hörs imorn natt eller torsdag :)

juste, jag hade en blogg

Bra helg, nästan iallfall. Eller jo, den var jävligt bra! :D

FREDAG:
Ferre hos Vonkan som sagt, vart några bilder, visar upp dom så fort jag har hämtat min kamra hos Sofia. Hade annars jävligt kul, förutom kaoset. Hanna's pappa och Vonkan&Alex morfar kom. KAOS. Inget jag orkar ta här.
Sov hos Bella efteråt också :)

LÖRDAG:
Vaknade upp hos Bella av att hennes yngsta syster står och glor på mig, äckligt! :o Drog mig till hallen, trött som ett as. Kollade lite innebandy och slutade med filmkväll hos Sofia. Såg Panomarol Activity (stavning?) för första gången, skitstollt! 

SÖNDAG: Mimzor sitter här brevid :) vi har precis tänt bastun och väntar på att den ska bli varm. Sen kommer massa mysiga personer och gör oss sällskap.

Bra avslut på en bra helg.
Bilder kommer imorn, tidigast. För min usb-kabel till mobilen har jag också glömt hos Sofia.

Hörs senare, eller imorn.


taggad!

Äntligen! Har inte vart taggad på flera dagar, men nu jävlar!

Knäppte även en 2.25:a för nöjjets skull ;) Sitter även och väntar på att klockan ska bli halv fyra. Åååååh. GE MIG FRIDAYNIGHT NUUU!

Okej outift för ikväll?


gomorron fredag!!!

Äntligen fredag, äntligen. Idag är det festhosvonkan som gäller!! Kamran åker med, och även en och en annan cider :)

Har precis vaknat, tidigt för att vara mig (a) Sitter och dricker min frukost och ska snart bege mig mot duschen. Tänkte hinna måla mina naglar, städa och packa väskan innan jag drar också :) åker vid halv fyra till Carro för att käka lite pizza och fixa oss :D Hoppas på ett jättesött inlägg hos Carro också! För jag förmodar att hon har en dator, plus en cam! ;)

Vi hörs senare!


spt

juuuulia om död b-rud:
hahaha malin så jävla fuuuul!
SVAR: Hahahah... nej vadå? Hon är jätte snygg ;)


mys med pucko

Kom precis hem, fastnade på gårn från öppning till stängning ;) Träffade Mimmi en stund innan också. Snacka lite skit och gjorde ingenting. Haha.

Vet inte om jag ska se fram emot morgondagen eller inte, fest hon Vonkan som gäller. Kamran lär hänga med. Så ett par antal fylle-bilder lär det bli. Tänkte inte dricka mycket heller, bara någon cider för att släcka törsten ;) Fullt hus är det nog också, så kan ju bli ganska kul, men kaaooozzzz.
Vi får se hur jag gör. :)

Nu tänkte jag glo TV eller spela dator, haha. No-lifer. Är ju inte värre än dom på DH iallfall! Haha.


sjuk? wtf!

Har inte vart sjuk på ett bra tag. Men hela halsen är svullen, jag har typ ingen röst och jag är snorig :( Det här suger.

Sitter även och funderar på om man ska åka till mamma idag eller stanna kvar hemma för att gå på Vonkans fest. Svårt val faktiskt. Men tänkte fortsätta sova en stund, vi hörs!

död b-rud

Så jävla ballt!!!!!!!

Om 14 timmar och några minuter så har jag helg, längtar satan. Fast jag inte vet vad jag ska göra. Slutar tjugo över tre imorn och det är UUUUUUUNDERBART!!!!!!!!

Har inte ett jävla skit att säga om jag ska va ärlig.... Ingenting har hänt, förutom att jag haft en jävlig chill dag och jag var vart på alla lektioner den här veckan än så länge. Det är ganska ballt från min sida. ;)

Bjuder på en supersnygg bild på en bäver och säger gonatt. Gonatt!


it's easy to fake a smile and hide your pain

 
18 år, ja hon är 18 år

Är stolt över mig själv, vart på alla lektioner den här veckan. Imorn är det badhus och naturkunskap som gäller, sen tänker jag dra hem och plugga körkort. Måste fixa det där någon jävla gång!!! Ska be pappa fixa en tid som jag kan skriva upp på, (eftersom jag inte vet hur man gör, h-eh). Missar en lektion imorn, matte. Men jag vet ju redan vad vi ska göra, så det kvittar.
Torsdag händer inget speciellt, lång skoldag och träning. Men mår inte så bra just nu, så lär väl skippa den träningen också...
På fredag smäller det, fEsT hOs VoNkIsH. Heheheh.  Kommer va sjukt med folk och fy och fa-an vad jag ska SUPA! Var jävligt längesen jag söp till ordentligt, kanske det jag behöver ju nu? 

Nej, ut och sen sova. Behöver min sömn så jag orkar simma fullt påklädd i badhuset i en timme imorn. ;)


borta bra, men hemma bäst

Ååååh. Inte använt en dator på mer än 24 timmar. ÅÅÅÅÅH!

Äntligen hemma också, men ska dra vidare nu. Träffa Marika glida omkring, puss :*


det är mitt liv jag lever

DEL 2

När jag var mindre älskade jag att få uppmärksamhet, det var min största drog. Jag hade alltid en tanke, som jag tyckte var jättesmart då. Att jag var en buse i skolan, som fick prata med rektorn hela tiden, men ändå ville jag att alla lärare skulle älska mig. Jag vill va en buse, som var smart...
Jag har nästan lyckats, jag är en "buse" och jag är smart. Men jag vill fan inte vara där längre. Hatar det här.
Kan dra ett exempel från idag, jag var jätte stolt över mig själv att jag vaknade upp imorse, i god tid så jag även hann med att käka frukost. Jag var glad när jag klev på bussen, klev in på första lektion. 10 sekunder senare. Min mentor (vi hade svenska med henne), kommer fram till mig och frågar om jag kunde komma till skolan 09.00 imorn, fast jag hade sovmorgon till 10.10. Det var min rektor som ville träffa mig. Ännu ett möte...
Jag orkar inte med möterna med rektorn och mentorn längre, jag vill klara mig själv. Jag klarar inte mig själv. Jag behöver hjälp. Jag vill inte ha hjälp av rektorn eller min mentor. Jag vill ändå ha hjälp av rektorn och mentorn.

Sitter i en kris, men jag lyckades prata med min mentor, om att få slippa mötet. Tror det var för hon såg att jag stod med tårar i ögonen när jag frågade det.

Men ändå..

Hur fan lyckades jag hamna i den här skiten? Jag vill ut ur den här skiten...


Har egentligen lunch nu, men har ingen lust att äta. Äta själv för att resten av min klass har naturkunskap A, jag har redan läst klart den kursen. Men har IG. Måste göra ett prov. Måste ha pepp, kommer aldrig klara det här...

 

Ler inte längre, inte som jag gjorde imorse. Vad är problemet? Vad vet jag?


Måste ändå kila nu, ska till sjuksyster. Hon ska försöka få mig att prata med en kurator...


det är måndag och jag är vaken, helt otroligt!

Brukar aldrig komma upp på måndagar, missar alltid första svenska-lektionen. Häpen min lärare kommer bli när hon ser att jag är där :D Ååååh, jag är så stolt över mig själv. Hihihi...

Precis käkat fisksoppa till frukost, mums, har nu bråttom att ta på mig mascaran, borsta tänderna, packa väskan och platta överhåret. Försöker upptadera hos min faster ikväll, om inte, så vet ni varför :)

bra söndag

Tränade fotboll mellan 13 & 14, jobbigt som fan! Har ju börjat vänja mig vid korta, snabba distanser. Nu är det långa halvsnabba distansersom gäller också. Men sommaren 2012, here I come! 

Hade rätt om att det blev loodning ute i regnet sen, dock under tack som tur var ;) Vårt liv i Vaghärad är inte så kul heller, vi har setat och kört alfabetsleken, snackat skit och kör "sanning elr. konka", hahahah. LIIIIIVET ♥

Är äntligen hemma, efter att åkt massa moppe i regnet, kallt! Fick även med mig Ewe (← klicka på hennes namn så kommer du till hennes blogg :D:D:D:D) hem, hon ska sova hos mig. SUPERMYSIGT!

Har inte tid att skriva mer, måste städa, packa och fixa Ewe's blogg innan vi somnar :)


Gammal bild på mig & Jossan, EHHEHEHEHEHEHHE!

vaaakeeeen!

Trött som ett as, men har fotbollsträning i lånesta om 50 minuter. Så lika bra att packa väskan och byta om, inhomhusträningen är igång! Efter träningen blir det att hänga med Prutten en stund, vet inte vad vi ska göra. Antagligen hänga ute och looda i Vaghärad och snacka massa skit. Vi får se :)



Hon är så fin min vän, hahaha. Lång tunga har hon iaf  ;) Saknar mitt blonda hår också, fuck...

träning om 7 timmar typ, dax att sova kanske


hahah. söt hund!

hur stor är chansen att kontot har 0.00 kr?



Haha. Fan inte ofta man lyckas med 0.00 kr på kortet?

Är iallfall hemma nu. Vart ingen bio, utan bara match och myskväll på Albanoplan.

Matchen gick bra, spelade lika mot mariefredsfjortisarna, och myskvällen hos Elin och Alex var mysigt ;) Hos Elin vart det att kolla på "hur du blir av med en killa på 10 dagar" och käka mat. När filmen var slut drog vi över till Alex där dom hade chillkrök. Inte alls många där och jag drack inte en klurre alkohol. :) Fick även med mig Mimmi därifrån, som nu ligger verkligen däckad i min säng. Hahah...

Men tänkte läsa lite ur min bok eller något, har så jävla tråkigt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gomorron!



Sitter nu och käkar frukost, drar mig till Vagnhärad så fort jag är klar och träffar Elin. :)

jag är vaken

Men har inte tid just nu, fixafixafixa!

tidsinställt; lördagsplaner!

Ligger antagligen och sover nu, älskar att sova länge, men för er som vaknar tidigt så måste ni ha nånting att läsa ;)

Tänkte försöka hinna med att städa huset innan jag drar på match i hallen.

16.00 - Gamday. Mot Mariefred, dock så får inte jag spela eftersom min spelarlicense inte är klar, men jag tänker vara där och stötta laget!

På kvällskvisten - Blir det kanske biooooo! Breaking dawn. MÅSTE SE DEN!!!



Vi hörs väl när jag vaknat eller innan jag drar på match igen!

Hoppas ni får en bra dag! ♥
gulligt av mig, hihi (a)

snabbt inlägg om min fredagskväll

Drog som sagt till Elin på en mysig filmkväll/harrypotter-marathon. Dock lite konstigt marathon. Började med att vi skulle se alla filmer, 1:an till 7:an. Vart istället 1:an, 4:an och sista filmen 7:an. Hade inte sett Dödrelikerna del 2, jag älskade den. Måste nog vart den bästa filmen av dom alla, trodde hela tiden att HarryPotter skulle dö. Men icke sa nicke, det gjorde han inte... Bra var den iallfall och jag har haft det jätte mysigt.
Åkte dit med Alex, då Marika och Elin var där. Strax efter kom Ewe, så satte vi igång filmerna. Sen kom även Orre-Borre, Freddan, Beskow och "Stor-snorre". Haha. Mysigt hade jag iallfall, tack Elin!

Måste också tillägga att Elin's mamma är hur mysig som helst, så jävla gullig. Köper massa onyttigt till oss och låter nästan hur många undomar som helst få vara där, trots att hon är ensam föräldrer i huset. Gulligt med andra ord!! Hihi.

Slänger in en bild på snygg-Elin också, klicka på bilden för att komma till hennes blogg!


filmmys med mina fina

kan jag behöva just nu

this is me, myself and I - nobody else

Så många frågor, men inget svar.

Jag hoppas ni gillar att läsa. Det är det ända sättet ni kan göra om ni vill veta vem jag egentligen är.
DEL 1
För 18 år, 5 månader och 19 dagar sen föddes jag på BB i Södertälje. Både min mamma och pappa var med mig. Jag flyttade runt mycket som liten, med pappa. Det är iallfall vad jag minns. Jag har knappt några minnen med mamma, mestadels med pappa. Som alla gånger när jag var sjuk och han köpte mängde med piggelin åt mig, så söt var han! Kommer även ihåg att han hade en jätte skön vattensäng, sov brevid pappa tills jag var 12 år. Hehe...
Men det var liksom min pappa som gjorde mitt liv. Jag minns knappt nånting av min mamma, kan bero på att dom senaste åren så har jag bott hos min pappa, eller snarare dom flesta åren...
Jag saknar att vara liten. Allt var så enkelt då, allting flöt på & man behövde inte bekymra sig för något.

Efter några år, månader och dagar senare har jag växt upp och förstår nu allting. För mycket. Jag vill inte veta allt jag gör, som händer och sker.


Det är så mycket jag vill berätta, vet inte ens vad jag ska börja.
Soc, Stefan, slagsmål, Mamma&Pappa, Brännvall och massa mer...

Det här får räcka tills vidare.

För nu ska jag ska sjunka mig ner i sängen med en jätte-deppig film så jag kan gråta massor!

ett gott skratt förlänger livet



Snygg-minen är på!

gomorron 11.16

Orkar helt enkelt inte med skolan idag, pratade i telefon för sent inatt och är bara på allmänt o-humör. Kommer säkert inte få något studiebidrag heller, åt helvette. Men det är redan försent att fixa nu.

Jag hatar att bo där jag bor, det är så fel.

SPT

carlsberg om SVAR PÅ FRÅGORNA JAG FÅTT!:
hahah fan va go blogg! men ett fel; jag är kung..

SVAR: TACK! Hahah, nej. Jag är kung, den enda kungen! ;)

sluta försöka locka läsare genom min blogg, äckel


säger gonatt redan nu

Tänkte gå ut och gå med hunden, sen ta en dusch, läsa samhällsläxan och min superbraiga bok. Försöka somna tidigt ikväll vore ju guld. Helg imorn dessutom, jag lever som en gud!

Ungefär såhär glad!
Vat tvungen att sätta en gubbe, finnar är dumma.

SVAR PÅ FRÅGORNA JAG FÅTT!

varför är du så knassss?
- Haha, knasig. Hur menar du då? ;)

varför är jag kingen i kvegerö? (fråga ställd av ida)
- Känns mer som att jag är kingen, kolla mitt namn liksom?

bästa bloggrna?
- Måste nog vara Hannalovisa, Kissies och Gaybloggen! 

fvorit outfit?
- Favorit outfit? Måste nog vara mjukisbyxor, annars ett par legging och en fin tröja till :)

favorit i din garderob?
- Alltså, jag  tror inte jag har någon favorit faktiskt...

Hur gammal är du?
- Jag är arton, fyllde arton i april :)

Varför heter bloggen som den gör?
- För jag har alltid kallat mig för kung! Stefan påminner mig om min tid längre bakåt, min "grabbtid" så att säga :) Jag var/är kung och vart kallad för Stefan = KungStefan! :D

Vad har du för framtidsplaner?
- Mina framtidsplaner... Skaffa en fin lägenhet och ett bra jobb. Jag vill helst inte tänka på framtiden, får panik!

Varför började du att blogga?
- Det är skönt att ha nånstans man bara kan skriva och skriva. Skriva av sig en massa, så man slipper tänka på det hela tiden. Lasta av hjärnan ;) Haha. Sen är det alltid rolig att om ett år så kan jag kolla vad jag gjorde idag! :)

THIS/THAT
Kissie/Dessie
Dessie/Paow
Donken/Max
COLA/Fanta exotic
Vagnhärad/Nyköping
Gårn
/Vivoplan
Kvegerö/Tesin - kan faktiskt inte bestämma mig...






i miss ma' blond hair




Fett söt jag var! & brun!



Äntligen hemma, ska äta pannkakor bääästa!
Pappa är på jobbet, jag ska väl antagligen glida till Vagnhärad för att gå på gymnasiemässa med Ida. Går inte jag redan på gymnasiet? Jo ;)

Hörs senare! Pppppppussss

lite sisådär innan läggdags!

Tio saker om ditt liv

1. Har du nånsin varit kär? – 1 gång och jag kommer aldrig glömma han
2. Tror du på kärlek? – njae
3. Har du gjort något du verkligen ångrar? - det har vi alla, sen hur stort det är beror på
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? – mjae
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? – nej, tror inte det
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? – haha, nästan
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom/henne? – njae
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? – ja
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? – det vet jag inte, för då hade personen inte vart  hemlig? daah
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? – lite

Nio Har du nånsin

1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut? – aldrig behövt smita ut
2. Har du nånsin velat ta livet av dig? – velat har jag, ja
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? – yeee
4. Har du hoppat bungy jump? – aldrig!
5. Har du nånsin varit med i en olycka? – eh JA
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? – äckligt
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? – nej
8. Har du nånsin gått på bio ensam? – hahah. så foreveralone är jag inte
9. Har du nånsin tyckt att världen suger? – nästan varje dag haha

Tio Känslor

1. Saknar du någon just nu? – ja!
2. Är du glad?- sometimes
3. Är du fundersam? – ja
4. Är du uttråkad? – ahaaa
5. Är du tysk? – hahah, nein
6. Är dina föräldrar fortfarande gifta? – verkligen inte
7. Gillar du någon just nu? – hoppas inte det
8. Senast du var kär?  åh, herregud. hur längesen var det? 2 -3 somrar sen?
9. Bästa känslan? happiness
10. Vad vill du göra nu? prata i telefon

Om dig

1. Hur mycket är klockan just nu? – 22.59
2. Namn? – Stefanie 'kungen stefan' Sofia Brännvall
3. Vart bor du? – SKOGEN!!!! Har mina hemställen...
4 Hur många barn vill du ha? – 1, kanske 2
5. Vill du gifta dig? – får jag behålla Brännvall så visst
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? – slickar upp skiten ba'
7. Har du ätit sushi? – nejz
8. Favoritglass? – chocoladeee
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? – 0
10. Vad vill du tatuera dig? en springade smurf, 1891/dif, mina bröder och föräldrars namn
1. Skulle du vilja vara längre? – JAAAA
2. Skulle du vilja väga mer? – absolut inte
3. Skulle du vilja dricka dig full nu? – aah
4. Skulle du vilja mörda en mördare? – för feg för sånt
5. Skulle du vilja flyga jorden runt? – lätt!
6. Skulle du vilja att någon kärlekförklarade sig till dig nu? – kärlekförkladare? (a)
7. Skulle du vilja åka på semester med din pojkvän? – har ingen ju, drar själv föffan
8. Skulle du vilja ha en superkraft? – läsa andras tankar
9. Skulle du vilja va supermodell? – nej!

Kan

1. Kan du röra på öronen? – näe
2. Kan du slicka dig på näsan? – haha, nej
3. Kan du kolla i kors med ögonen? – jajjemen
4. Kan dina föräldrar lita på dig? – ja, men inte enligt dom trorja
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? – när jag sover? :D
6. Kan du va på en fest utan att dricka? – ja
7. Kan dina vänner lita på dig? – mina äkta vänner, ja
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? – nej
9. Kan du suga? –  det vettefan (a)
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? – knappt

Har

1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - haha ja
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - a
3. Har du syskon? – världens bästa bröder
4. Har du ljugit på någon fråga ? – nepps
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? - säkert
7. Har du pussat någon som är tre år äldre? – hahahahaaa ja
8. Har du haft sex med någon som är fem år äldre? - nej
9. Har du badat naken i sommar? - jaa
10. Har du strippat för någon? - nej



Tror jag drar mig till sängen nu, avslutar med en bild från Sara!


haha, say what?



Hittade den här: http://jennikemppainen.blogg.se/

statistiken stiger och jag lyckades ta mig igenom hela träningen!

Ingenting händer, det verkligen suger. Bloggtorka har jag dessutom, vad gör man om man har bloggtorka?

Eftersom jag inte har nånting att berätta om, så bjuder jag på lite bilder jag hittat i mobilen! :)


Mimmi'mumintrollet'leschtonen tog en pisspaus i tälje!


Lillebror skulla försöka härma far sin, på bilden nedanför...


Antagligen tandköttsinflamation... helt jävla svullen stackarn :(


Tokig lillfjant snodde min jacka ;)


Sara, foreverealone. Villa inte sitta med oss...

GLÖM INTE!!!!!!!!!!!!!!

GLÖM INTE, GLÖM INTE, GLÖM INTE!
Imorgon avslutas den! SÅ FRÅGA FORIHELVETE!

Den som ställer bäst fråga få även en länkning!!!!!

http://kungstefan.blogg.se/2011/november/nu-har-du-chansen.htmlhttp://kungstefan.blogg.se/2011/november/nu-har-du-chansen.htmlhttp://kungstefan.blogg.se/2011/november/nu-har-du-chansen.htmlhttp://kungstefan.blogg.se/2011/november/nu-har-du-chansen.htmlhttp://kungstefan.blogg.se/2011/november/nu-har-du-chansen.htmlhttp://kungstefan.blogg.se/2011/november/nu-har-du-chansen.htmlhttp://kungstefan.blogg.se/2011/november/nu-har-du-chansen.htmlhttp://kungstefan.blogg.se/2011/november/nu-har-du-chansen.htmlhttp://kungstefan.blogg.se/2011/november/nu-har-du-chansen.htmlhttp://kungstefan.blogg.se/2011/november/nu-har-du-chansen.htmlhttp://kungstefan.blogg.se/2011/november/nu-har-du-chansen.htmlhttp://kungstefan.blogg.se/2011/november/nu-har-du-chansen.htmlhttp://kungstefan.blogg.se/2011/november/nu-har-du-chansen.htmlhttp://kungstefan.blogg.se/2011/november/nu-har-du-chansen.htmlhttp://kungstefan.blogg.se/2011/november/nu-har-du-chansen.htmlhttp://kungstefan.blogg.se/2011/november/nu-har-du-chansen.htmlhttp://kungstefan.blogg.se/2011/november/nu-har-du-chansen.htmlhttp://kungstefan.blogg.se/2011/november/nu-har-du-chansen.htmlhttp://kungstefan.blogg.se/2011/november/nu-har-du-chansen.htmlhttp://kungstefan.blogg.se/2011/november/nu-har-du-chansen.htmlhttp://kungstefan.blogg.se/2011/november/nu-har-du-chansen.htmlhttp://kungstefan.blogg.se/2011/november/nu-har-du-chansen.htmlhttp://kungstefan.blogg.se/2011/november/nu-har-du-chansen.htmlhttp://kungstefan.blogg.se/2011/november/nu-har-du-chansen.html

hej igen!

Har inte så mycket att säga än att matchen sög igår, men ändå var så bra. Jaja... Jag ska dö en stund, ont i magen som fan. Kanske skippar träningen ikväll om det inte går över också. Vi får seee...

3 bilder från våran fina klack.





Bilderna hittar du på jarnkaminerna.se

tidsinställt; Nu står jag antagligen i klacken och är nervös som ett as!



Haha! Kan ni hitta mig?

tidsinställt; länkbyte!

Kolla in denna blogg!
http://mylifewithmyrules.blogg.se/
http://mylifewithmyrules.blogg.se/
http://mylifewithmyrules.blogg.se/
http://mylifewithmyrules.blogg.se/
http://mylifewithmyrules.blogg.se/

Kan inte säga mycket om den, inte min typ av blogg direkt... Men in och kika så gör du mig glad! :D

sara går naken med djurgårdshalsduk på sig, äcklig

Nu taggar vi, ikväll gällere!Glöm inte ställa maaassooor med frågor!


nu har du chansen

Eftersom att jag inte kommer blogga förs på tisdag (tror jag...) så slänger jag inte en frågestund!

Är ju upptagen hela dagen imorn med att gå i skolan till tjugo över fyra, sen åker jag och co. direkt upp till Globen för att se på råttkross!

Passa på nu!!!


SPT

matilda om 03.04 - precis hemkommen ifrån sund:

allt bra med dig? :)

Svar: Fina fisken här sörru! ;)


____________________________________________________________

Drar mig till Södertälje nu, trött som ett as...


03.04 - precis hemkommen ifrån sund

Pizza med Hanna och Ewe satt som pricken över I:t! Hade ju inte käkat något på hela dagen så. :)
Mopperesan ut till Beskow var dock värre, kallt som satan, så fullt med kläder på oss hoppade vi in i bastun när vi kom fram! Vi gjorde faktiskt inte så mycket idag, bara tog det lugnt. Snackade skit, lekte med hundarna, spelade rockband och jaa... Dom flesta drog hem runt tolv, förutom jag och grapparna som skulle sova kvar. Har precis kommit hem därifrån, trött som fa-an nu, så tänkte försöka sova. Antagligen till en film.

Imorn ska jag träffa mina bröder - dålig upptadering! Saknar dom för mycket :(

Bild från Johanna's mobil; Johanna, Ewe & jag - fråga mig inte vad jag gör...


SPT


SVAR: Åh, tack! :D  Använder inte bloglovin, tyvärr!

hur trött får man va

Kvällens planer:
Träffa Hanna och Ewe, smaaack - två flugor i en smäll!
Käka på pizzerian med mina brudZ
Åka moppe till Sund och frysa ihjäl
Däcka av trötthet...

Nulägets planer:
Försöka resa sig upp ur min stora, mysiga, varma, sömniga säng och gå ut och in till min kalla, ruggiga, kalla, kyliga källare för att duscha... Tycker synd om mig själv.


hur söt är hon inte, min fina vän?

Elin har gjort den. Du hittar hennes blogg om du klickar HÄRHÄÄRHÄRHÄRHÄRHÄRRRR



Sen så ska hon göra en ny, finare
säger hon. Ungefär likadan. Kommer antagligen sluta som header!

sliten tjej älskar sin säng

Ååååh, vilken kanonbra fredag! Jag, Mimmi och Johanna drog till tälje och röjde ute hos Johan. Jättemysigt med några folk också. Nu är jag hemma, kom hem precis och jag är hur trött som helst. Så jag funderar på slå på någon b-film och somna till den. Skööönt!

Ikväll vet jag inte vad som händer, förmodligen träffa Hanna eller Ewe. Eventuellt dra ut till Sund igen också, bästaste bastun där ju! ;)

Två pics från Johanna's facebook, da' bussresa till tälje!



sitter hos mimmzor

Vi ska kanske till tälje ikväll och röja! Vi får väl se vad som händer, något måste vi hitta på :)


isak är dum i huvudet

Tack och hej, jag lever!


sleepover med min ginger

Sover hos Marika inatt! Lika bra kanske :) hon drar till skolan imorn, men inte jaaaag :) LEDIG FTW XDXDXDXD

- funkar inte att ladda upp bilder -

död

Kom precis hem från skolan, vart och hämtat böcker.  Inte ens vart på något lektion... Ska fortsätta sova nu, trött som fa-an. Träning ikväll också.



sakna mitt hår :(

thumb up/thumbs down?

Vad tycker ni om min nya header? xD


jag ber en bön, för jag vill inte att du ska dö

fanfanfanfan


vagnhäradsloodare

Ni förgyller mina dagar. Hade jag inte mina vagnhäradsloodare med mig, så hade jag fan aldrig klarat det här. Tack som fan!
Fick precis ett jävligt sorgligt besked. Fan inte kul. Mår inte bra nånstans just nu, så antar att det blir nattinlägg inatt. Fyfan... fanfanfanfan!

Bjuder på bilder från dagen ändå, sånt vi kan roa oss med utomhus på kvällarna.



skruvdragaren är min bästa vän


onsdag

Vaknade precis. Har lite saker jag måste hinna med under dagen, som att städa huset och tvätta sängen ;) Ska även hjälpa till med garaget, men både pappa och farbror har försvunnit med bilen.. hmm?

Precis tänt en brasa och läst igenom alla bloggar jag läser vardagligen. Antar att det är väl bara att sätta igång... med att looda på facebook en stund? ;) Hahah.. TRÅKIII!

Inga planer för kvällen, det suger. Men kanske ska ta tag i lite plugg. Jobbig vecka nästa vecka, prov, redovisning, prov och prov :( Sadface.

Slänger in en jätte gammal bild på Soph! Hihi.

s o v a


träningsmatch

Visst var det kul att spela, verkligen! Blev dock bänkad andra - sur som fa-aaaaan!!!!
Gick väl hyffsat, men det är så mycket mer jag vill träna på och jag fattar inte tekniken - om dom ens har någon teknik? xD ;p ^^
Kul...
Vi torskade iallfall med 1 - 4, fattar inte. Sen så sög Rasmus som domare. Det är ju synd...

Snodde lite bilder på SaraNilsson facebook, så ni har något att kolla på!


SofiaOlsson!


CorneliaStolt!


Number three, here we go!


Soph!


Cornelia, Soph och coach!


Ful-SaraNilsson själv.....


Cornelia och jag ffffffffsssssss! Stentuffa och stenhårda, så akta er!

back home again, och taggar för gameday!

Haft en chilldag. Hål mest hela dagen, eftersom jag är så smart... Ska nu platta håret och packa väskan, sen drar jag min in till Vaghnärad för att träffa Marika lite snabbt och sen ha innebandymatch! TAGGARÅ!

Bilder;
- outfit
- träffade jossan och elin på en kisspaus
- himlen vad typ... fin när jag kom hem?





VI HÖRS SÅ FORT JAG KOMMER HEM! Då får ni veta vad jag tyckte om min första innebandymatch och hur det gick för mig/laget!

tisdag

16.20 slutar fölr dagen

18.30gårn en stund och träffa folk

19.15 samling för träningsmatch mot tälje!

Får se hur den matchen kommer gå, min första innebandymatch ka nman ju säga...

 

Ska kila vidare till skåpet, börjar om en halvtimme...


år 1891, på alberget 4a. i hjärtat av stockholms stad, där bildades vi

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. BILJETTER: CHECK!


ska bara gå och dö

Biljetterna till matchen på lördag är slut, FML. Sen så är Sara den mest trögaste person jag känner.

Går och dör nu, min dag är förstörd. Vi hörs så fort jag mår lite bättre...


jobbig skoldag

Försov mig ju som sagt idag... Kom till skolan och hade en lektion, historia. Jobbade på som fan! :D
Hemma nu iallfall, efter en kort sväng på stan med Moa och Annelie. Hanna ockås, vi tog en promenad till Ica och köpte riesen ♥♥♥♥♥

Ewe är nu här, Beskow kommer snart också. Myyyysigt! Hellre har jag folk här än sitter utanför skolentrén i Vagnhärad!

Måste fortsätta laga min mat, bjuder på lite outfitbilder och så sålänge...




måndag

06.15 - 06.30 Vakna
07.30 Gå till bussen
08.30 Börja skolan
10.36 Vaknade
11.57 Bussen till skolan

BRA STEFANIE. INGEN FÖRSOVNING HÄR INTE!

Skulle ju försöka dygna, eftersom jag ändå intne lyckades somna, men vi såg ju hur det gick. Somnade nånstans mellan 4 & 5 och vaknade inte förens nu. Sov så jävla djupt att jag inte ens märkte när alarmet satt igång... BRA JOBBAT!


söndagsmys

Gonatt på er! Nu myser jag ner mig i min säng med en bra bok och datorn!



just nu:



Precis bastat med chokladmask med mysiga personer. Rullar nu vidare till Vaghnärad för att träffa bästa Ewe! ♥

bra helg, bra avslut på ett höstlov

Inga bilder att erbjuda tyvärr...

Fredag; Frida kom hit och vi myste framför en film, fixade oss och drog och tittade på innebandy. På kvällen åkte vi hela moppeligan till Beskow och hade rockband - kväll! Filmer finns på facebook. :)
Jag och Frida sov hos Olejf, hennes pojkvän. Alex kom också dit senare på kvällen/natten och sov kvar. Vi kollade en skitäcklig film, Rec. Skithemsk, blundade 70 procent av filmen. Haha!

Lördag; Eftersom vi somnade sex på morgon så vaknade jag strax innan tre. Då var bara olejf kvar i huset. Så vi käka frukost och jag pallade mig in i duschen. Innebandydag här också. Två matcher att se, först mitt lag D3. Dock så torska vi, mot serieledarna...
På kvällen drog jag till Elin där filmmys stod på schemat.

Söndag; Precis vart ute på en springrunda. Så nu är det bastu som gäller!

Långt inlägg.. haha...



Bild i repris

spt



SVAR: Nej, kollade på Youtube. Filmen är uppdelad i 5 - 6 delar. Kolla där, som sagt så gjorde jag det :)

friduuuus!

Hon står i mitt badrum och sminkar sig nu, vi ska strax bege oss mot Vagnhärad för att kolla innebandy och sleepover hos Olejf! Får väl se vad som kommer hittas på ikväll, för jag har då fa-an ingen aning...

Vi hörs imorn! ♥


älska mig

Har precis sett en film, en otroligt snyftig film. Har nog aldrig gråtit så mycket till en film förut...
Verkligen värd att se!!!





Här har ni del 1, bara att klicka vidare sen. Det gjorde jag... 6 delar tror jag det är. Vart värt att se varenda. Eller alltså, alla delar bildar ju en film ;) Ska kolla vidare på film nu. Nu blir det "Säg att du älskar mig". Har sett den förut tror jag.

Vi hörs väl imorn, när Fridus har kommit och väckt mig.

bra dag

Haft en bra dag idag känns det som. Vaknade sent och drog upp och träffade Lisa och co. Alla satt dom med sina nya telefoner...

Vart inte kvar så jätte längre. Kunde ju inte missa nudlarna hos Sofia innan träningen ;) Träningen gick också ganska bra, eller mjo. Har en svag sträckning i bakre låret. Inte så skönt... Vart kvar ganska länge i Vagnhärad efter, umgick med Frida och smorde planer. Träffade även mina söta vänner Ewe och Elin. Tacokväll hos Elin på lördag dessutom, muuums!

Vart en nattsväng till sillekrog med Herman och Gunnar också. Vilka jävla namn...




Supersnygga bilder på mig och Fridus! Kvalitén är lika snygg den!

at' sofias hus

Vi ska äta nudlar och sen dra på innebandyträning. Moppe till Trosa kommer nog inte vara någon höjdare idag, men sånt är livet ;)
Men kirra lite käk och byta om. Så lär vi väl höras ikväll!

lika bra att gå och sova, för om 5 - 6 timmar börjas den hamra här utanför :(




Mina fina! Soph & MarreBarre!
Jag gillar er, även fast det inte märks ibland. ♥

mysdag med min fina

Lovar att det var inte jag som hade jätte bråttom för jag hittade min kamera och ville se alla fin, fiiina bilder från i måndags! Eller för jag jag var jävligt toanödig......





Papa's pizzor är godast och störst. Räcker med att dela på en pizza, eller knappt det. För jag fick inte i mig en halva. Men gooooooootttttt!

Sen att pappa sitter med en Mac', iPhone och en skitsnygg TV är jag inte alls sur över. DÖ

jag var galen imorse



Ska fixa mig nu, efter precis klurat ut hur man kopplande in högtalarna. Saknar fortfarande min kamera. Inget jag kan göra åt saken :(
Barnvakt med ElinRehnström är det som gäller. Vi hörs senare ikväll.

12.25 - sån jävla rolig rubrik!

Jag är vaken nu iallfall. Tacos till frukost. MUMS! Donken till lunch?! :D
Vem vet, drar kanske till Nyköping med hela Lisa-familjen. xD heheheh. Duscha hinner jag inte göra heller, åh fml! Mössa eller bulle, får se hur vi gör. Dålig hårdag. Jappjapp! Nej, ine tid. Vi ska åk typ... NU!
Vart ingen Nyköping :(


Trött tjej häromdan...


perfekt innan jag somnar, karatefylla!



Gör mig ett nytt försök att försöka sova, men först de senaste avsnittet av Karatefylla!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥
Upp vid ett och springa till sjön också, träffa bääääästaste! ♥ Jag gillar hjärtan ♥♥♥ Dom är cååååla ♥♥♥♥ heh, gonatt ♥♥♥♥♥

bloggen lider medans jag lever

Värsta jävla röj igår ja0. Slutade med en mysig promenad från Västerpung till SilleKrog och somna halv sju på morgonen. Men jag lever och är så jävla pigg nu mitt i natten


Casper, Hanna, Ville & jag. Nyktra var vi!


Ludde, Hanna, Ville & me.

Minerna vart man ju tvungen att sudda bort. Posa på fyllan är inte min grej.


RSS 2.0