SPINDELHARPAN



hahahha, jag har inget liv (?)!
Är inne på min tredje kopp med the, mummmss! Borde egentligen städa, eftersom man får finbesök imorn ;) Haha, nejmen. Det är faktiskt sarayeah som kommer! Men först ska vi på dejt med EricSaade på Påljungshage. Vet ni är avundsjuka! ;P

RUBRIK IN MY PIIIIIP

Hähäähähäh, bäst rubrik - bäst inledning!

Jag håller iallfall på bli friskare nu! Så jävla skönt, har bara liiite snor och slem kvar, hahha - uuusch!

Fick veta min APU idag, alltså vart jag ska vara. Eller, det Wretas tror jag ska vara. När det gäller barn (dagis/fritids) så är det Lästringe som gäller, Kojan! ;) Sen ska man ju göra nåt på fritiden också, och det trodde han skulle bli Nico! Fotbollsklass! niceruuuu

Annars har dagen vart gaanska skön, 10 minuter på sista lektionen - sen slutade vi, helt okej! Var så skönt att jag hann med 15.15 bussen hem och fick träffa bästavän Samuel!

Har inte gjort så mycket idag, använt min vattenkokare för första gången! ;)

Juste, måste berätta en sak! När jag kom hem så gick jag in till pappas hus och kollade på tv6. Senare skulle vi basta, så jag sträcker på mig en aning och jag höll på skita på mig då. Mitt i allt sträckande så låser sig heeela högra vaden och en knöl sticker ut! Jag typ "aaaj, vafan äre här". Jag var jätte rädd. Visste inte vad jag skulle göra ;o Men jag masserade lite på den, blev bättre efter typ 5 minuter, men fn vad ont det gjorde! Har fortfarande ont i vaden typ, skumt säger jag bara :s

Ett glatt meddelande från en ssk:are ! ;)


Hihihi.

 
Och nej, vadå lockigt och ruffsigt hår ;) Osminkad för den delen också!

NYDUSCHAD, HONUNGSMELON OCH EN FILM

Det kommer min tisdag bestå av, den korta tiden som är kvar. Tror inte det är något på TV?

Har ni någon favoritfilm?
Min är, och kommer alltid att vara, MeanGirls!


GISSA BILDEN

Kan ni gissa vad det är? Vavavava ;) Jag lovar, ingen kommer lista ut vad det är ;pp Men ledtråd: jag målade den nyss, kommer från panduro! ;)
Lyckatill! kkungen



SÅ JÄ*LA VACKER!

BILJETTERNA BOKADE!

Tack farbror! Bästa presenten, dock lite tidig. MEN DET ÄRE VÄRT!
7 april, Globen. Så jäääävla taggad!


KUNGEN ♥ TISDAGAR

Helt okej för min del att sluta halv tio varje tisdag! :D En lektion, bäst lektion - fotbollsträning!

Pappa kom och hämtade mig idag, så på bara 2 - 3 timmar fick vi jätte mycket gjort! Jag mår kääääss just nu, hostar som fän och jaah, hela rubbet. Men vi pallade oss till påljungshage, kollade in Stadium, värt. Fick med mig strumpor hem därifrån! 80 kr, lite lagom sådär :)
Sen vare handla massamat och tillbehör från CityCross, där jag fick nya prylar till hemmet. Stekpanna! Pappa ville köpa mig en vattenkockare också, så jag kan få dricka te på morgon, så vi gick till Karlsson för att kolla om dom hade billiga och bra, men icke. Det var nånting heeelt annat i korgen, nämligen 4 koppar, en slev och en stekspade! :D Gröna var dom också! :D
Men fortfarande ville jag ha en vattenkockare, så förbi och käka lite på donken sen Ö&B! Hahahha, där hittade vi en billig sak. Vattenkockaren! :D

Men nu är jag back home again! Så skönt, få ligga under täcket och myyyysa, käka medecin och hosta. Städa har jag fått göra lite snabbt också!

Men vi hörs kaaanske senare! kkungen


RÖSTA PÅ MIN BIKINI!

Min designade bikini på NELLY.COM
Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Har du också en bikini? Kommentera då, så går jag in och kollar just din bikini!

BLOGGEN VAR DET JAH !

Jag ska faktiskt inte lägga ner bloggen, bara det att jag är lite sjuk. Eller nej, jag är jäätte snorig och hostar slem 24!
Sen har jag en förjävla träningsvärk sen boxningen igår, yes! Ljumskarna och tricepsen har man gnällt på hela dagen ;)

Hade uppsats i skolan idag, får väl se hur den gick. Men G har jag nog iallfall! Har faktiskt inte hänt så mycket speciellt, förutom att Amanda's mobil var jääävligt poppis idag. Hon har nämligen skaffat IpHoNe! Det fanns ett spel på den, jag ligger tvåa på highscore nu! :DDDD grymmaste

Men måste typ städa eller nåt nu :( Ahjusste, jag lyssnar på Fronda igen, så jävla tungt!

kkungen


TRÖTT

Och bajsnödig. ;p Men det är jag ju heeela tiden, fråga bara Ida ;)

Men att gå lägga sig halv fyra och gå upp elva är jobbigt ska ni veta. Sen har jag jäätte ont i halsen :( Men ska väl snart byta om, tagga inför boxning på Safiren idag! Tagga VVT! Juste, jag tar moppen dit idag, kommer ju verkligen inte frysa. Eller?
Usch, nej. Pappa är bakis och kan inte skjusa, men jag vill verkligen träffa dom där snyggasnygga killarna. (a)

Men jag ska palla mig upp och hitta kläder att ha, vi hörs när jag kommer hem.
kkungen

UPS, KLOCKAN VISADE ALDRIG 02.00

Ni har väl inte glömt att ställa om klockan? :)

Esbepe tänkte faktiskt sova nu, esbe har träning om 10 timmar, den kommer jag d ö på. För jag är så sjuuukt trött, plus att jag troligtvis inte har någon röst imorn, känner redan nu att jag har ont i halsen. Usch!

Men lite tandborstnings-bilder då kan vi allt bjuda på innan vi går och lägger oss, gonatt kkungen






Det får räcka, för nu ska vi sova. Gonatt!

ESBEPE DANSAR!

Sänk volymen - taskigt ljud!


EN TIMME KVAR :D

Gissa till vad? Earth hour!

Ska ni delta?

Det ska iallfall esbepe :D Vi har laddat upp med maaassor av ljus, choklad, chips, cola och en kortlek. :D Så jävla gryyymt det ska bli. Man kan faktiskt ha kul utan alkohol ;pp

Men ja ska ni delta nudå? Jag tycker det ska bli kul, ska snart springa in i pappas hus och släppa ut hunden, sen stänga av aaallt, mohahahah! :D Lite busig är man, men vid åtta ska jag börja springa omkring och leta efter saker som måste dras ut och stänga av. Mmmmmysigt värre kommer det bli, visst bepe? :)

Vi hörs. kkungen


ESBEPE ♥

Hon har vart här heeela dagen, så nniceru ! ;)

Vi har gjort massor. Svettats iaf, hej-träningsvärk-imorn. ;p
Men som ni vet så håller jag på flyttar tio meter bort - vilket innebär att vi har bärt tunga möbler över till mitt hus. Jobbigtjobbigt. Nu är det bara lite städning kvar, hämta tv:n och wii:t också! Det är mitt, eftersom jag fått det i julklapp så borde det vara mitt. Hiih.

Men måste faktiskt fortstätta lite i huset, och spela klart Geni med bepe, passande spel för oss ;)

gammalbild



PAPPA DU ÄR BÄST, DET VET DU

Jag hatar att jag gjort så mycket fuckedup, han litar inte på mig längre. Det gör livet så jävla surt. Men vem fan är det som ställt upp för mig i 0239+1392+15832+ år? - jo, min pappa. Det bäästa personen i världen. Men nu, hatar han mig. Hatar. Fuck!
Vad ska jag göra? Jag blir av med allt nu Hus, mobil, pengar, datorn. aaallt! Ffanfanfanfanfanfanfanfan! :(

Käre Gud!
Gör allt bra? Döda mig.

08.55

Ibland hatar jag verkligen att man inte kan komma på rubriker, vad är meningen med att skriva ett inlägg då igentlgigen? Hm...

Men jag har vart vaken i en 30 minuter, kunde inte sova. Antagligen för att det var föör ljust :( Så gick upp, tände brasan och drog dammsugarn över golvet här nere. Hatar verkligen att det är så många flugor som har valt att dela hus med mig, förstår dom inte att jag skulle bo här själv?

Vi hörs senare antar jag, för jag börjar bli hungrig. Så ska kila in till pappsen och äta lite frukost. Problebly tända brasan där med och släppa ut hunden och ge honom käk. Matvrak nummer ett: Micko!

gamla bilder...

Fråga inte vad jag gör med tungan.... xd

FÖRST NATTEN ENSAM I HUSET NU DÅ

Spääännande, hahah. Jag känner mig heelt j*vla upspelt, konstigt.
Men alla har stuckit nu, eller ja. Alla och alla var väl och ta i, Ida och Isak. I barna ;) Hahaha, fattar ni I-barna. xd dålig humor. Men jag är riktigt trött och ont i huvet har jag. Farsan är inte hemma ännu heller, men jag intar sängen i mitt nya hus ändå. Ringde pappa för en stund sen, han sa att han snart skulle fara hem! ;) Syskonträff, så mysigt!

Men ja, vad mer har jag att berätta? Kul dag, verkligen. Blir att göra mycket imorn, världensbästa bepe kommer hit och sover över. Kaaaanske att min älskling kommer hit också :D Men det märker jag imorn. Ska ju upp till dagiset och städa också, sällskap kommer jag få. Yeeess! :D

Ska inta sängen med mina sssuperbraiga bok. Gggonatt kkungen!


Scania for life ! ;) min mysiga natt-tröja från Mattias! :D
Bilderna tagna - fem minuter sen ;o haha

F-Ö-R-L-Å-T

Jag har nästan inte upptaderat, men det är så att jag håller på flyttar! Stor rulle på G nu vettni ;)

För att inte göra er förrvirrade, så har jag bara flyttat 10 meter ;) haha, men det ska bli skönt för både mig och pappa att inte se varann 24!
Sen ska det bli *ävligt skönt att slippe höra snarrrkkkk-snAAARKKKKK, och ja... ni fattar ;9

Men måste kila över till mitt andra hus (?) och ta hand om hunden tills pappa kommer hem :)

Puss

21.00 ÄR VISST KLOCKAN, SÅ JÄVLA INTRESSANT!

Kom hem för mindre än en timme sen ;) Jaaaa, det tog tid att jobba :( Längre än jag trodde.
Just nu pågår dif -- brynäs v i k t i g t ! Se till att vinna det är nu snnnnyggingar ! ;)

400 kr imorn, det hurrar vi för. Även träning, omprov och dans. Jobbig dag, jobbig dag. Men det älskar vi! :D
Idamylover, haha. Skoja, men det blir bra, det blir bra :)

Ska faktiskt städa rummet nu, sen sova. Försöka komma säng i tid idag, för ängångs skull. Viiisst visst, la mig halv nio igår. Men gissa när jag somna ? - halv elva (a)

Ingen bild, sitter på pappas dator.
Men ha det bra, eran kkung

JOBBET NÄSTA, UUUUTAN IDA :(

För hennes mamma tror jag kör moppen som en idjuuut! :( nejmen. FÖRIHELVETTE. skoja. Men jag har faktiskt kört moppe i mer än två år!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaja, drar till jobbet nue. vi hörs på mobilen AIGht?


F ä ä ä ä ää ä ä t t  t t ooo

MÅNDAGENS OUTFIT!




Skinnjackan eller vinterjackan? Morgonens fråga... men jag drar nu så det blir nog... vinterjackan. Hahahha, vilket onödigt inlägg. Men ha en bra dag! I skolan eller jobbet?

HAHAHHA, NOLIFERS? MEN FYFAN VAD JAG GARVA


 
Roligast i slutet!

Men mina knän gör bara ondare och ondare och jag börjar må illa. Vilket innebär GONATT ! FÖR JAG TÄNKER SOVA :O

LOVE STORY

Do you remember?


DISSAR TILL MILJONER!

Knän till salu! Har så jävla ont, dom blir fan aldrig bra! :(
Jag saknar Hanna ♥
Jag mår illa, igen..



Jag minns inte ens första gången vi träffades. Antar att det var på Trosa marknad. Vi har alltid bara vart "kompisar" som bor någon mil ifrån varann och alltid sa till varann "vi måste ses snart...". :(
Helt plötslig, så träffades vi igen. Aldrig hade jag tänkt att det skulle kännas såhär efter allt. Sportlovet 2010 förändrade verkligen allt. En vecka jag aldrig kommer glömma, många minnen. Guuud! Vafan har jag gjort? - ingenting... :(
Jag offrar allt för dig. Du är den person jag älskar mest av allt just nu. Och jag hatar dig, eller nej. Jag hatar att vi aldrig ses. :'(
Åååååh, suck.



Byebye, kkungen!

MÄNBOJ ELLER NÅT

Hade låten på hjärnan, jag vet att det heter manboy men jag hade bara lust.
Det jag ville få fram av detta är att jag ska kolla tv i tio minuter nu, sen dra till jobbet för att kolla uppgifter och bestämma pris - vilket innebär ingen träning nu :(
Sen har jag veeerkligen o n t i benen, fråga mig inte varför. Men det känns som att jag knappt kan gå! :(

Men vi hörs kanske senare, förövrigt bra dag. Ppuss

BRA, STEFANIE!

Jag använde den 1 gång. Vart fan la jag den sen? Sladden från mobilen till datorn alltså... Ååhhh. :( BRA STEFANIE BRA!

Bara att leta, måste faktiskt föra över bilderna till datorn för  det är dax att tömma liTTe .......


KONSTIG MÅNDAG, VERKLIGEN

Det känder... annorlunda?

Det kändes ju inte liiite konstigt att bara va två stycket på sista lektionen, jävla magsjuka! :( Annars så har jag pluggat på bra idag, konstigt nog. Hmm... Men det är väl bara bra antar jag! ;)
Har även skrivit klart mitt CV idag och skickat ut det till några ställen, nåt sommarjobb måste jag ju ha.
Visst,visst. Ska jobba på onsdag, lördag & söndag men ändå. Sen ska jag tjäna 200 kr extra genom att städa alla skåpen i köken, invändigt uch utvändigt. Värt!
Synd bara att jag inte hade dom pengarna nu. Då hade jag lätt dragit på match på onsdag med sarayeah!

Men jag ska inte sitta här och skriva massa strunt, en skön låt kommer med också. Tröttnar aldrig på den konstigt nog?




Inte så pinsam bild, eeeeeeeeeller. Men GUD vad jag saknar GranCanaria! Så ni vet, jag var brunett en vecka innan jag åkte ner. Färgade det blont två - tre dagar innan - resultat ORANGET ! : D en bild ni aldrig skulle ha fått sätt, igentligen...

TRÅKIG, NEJ, OKEJ SÖNDAG

Jag har fått mycket gjort, känns det som. Eller, jag har iallfall inte kastat bort dagen. Har fått alla mina kläder tvättade! MmmMmmmMMmm...

Vid lunch så kom Isak och co. förbi. Måste bara säga att hans tjej var jäääätte söt (a) Kommer kanske en bild i inlägget lite senare :)

Reklam på JohanFalk just nu.

O-intressant dag, men vem bryr sig ? :)


RUBRIK!

Tuff dag igår, verkligen. Firandes hos farmor&farfar där det var full fart med snöbollskrig, därefter stan en snabbis i Nyköping med kusinen. Rosvalla stod då näst på schemat, förlust. Tyvärr. Fan! Jag kan verkligen inte spela fotboll, hahaha. Vafan gör jag på plan? jadu...

Sov inte så länge idag, halv elva. Sen var det frukost i två timmar framför TV:n helt okej för min del, eftersom det var scrubs! Duktig och tvättar kläder gör jag också. Duscha mig själv ska jag göra nu.

Men vi hörs!

Hovet på onsdag?


GRATTIS FARMOR&FARFAR! ♥





Grattis till världens bästa farmor&farfar! ♥♥♥♥♥♥

Ska dit vid elva, "släktträff" Hahhaha. Nejmen, kusiner och faster och farbröder kommer ju va där. Så det känns ganska mycket som en släktträff. Men det är bara kul, träffar inte folket så ofta :)

Nånting konstigt om dagen, var det att jag vaknade vid halv åtta. Lyckades somna om, men vaknade vid halv nio igen. Tror ni jag kunde sova då eller...nej! Så jag var jäätte duktigt, pallade mig ut ett litet varv med hunden! :D
Fick även i mig frukost, känner mig riktigt stolt. Menmen, måste ju äta relativt okej idag. Tagga match ikväll!!!! :D
Go VVT!

Men vi hörs kaanske innan jag kommer hem, det får vi se :) Ska ju åka iväg vid tre till Nyköping igen, s'tt. ;)

Men ett grattis kan ni väl klämma in i kommentaren? :D♥


1 MÅNAD OCH 1 VECKA

Du-är-för-jävla-underbar.
Jag älskar dig, massor. Och jag hatar att vi inte setts på typ hundra år :(

Men ett Grattis kan ni väl klämma fram? :D


OJOJOJ, HÄR UPPTADERAS DET!

Nejmen, jag är buzzzzzy, har ett liv? :)
Nivet, jag är kung?

Har inte så mycket att säga. Förutom att jag kommer troligtvis inte ha någon röst imorn ;) För jag och Ida har sjungt karaoke ungefär, fast på WII. Jätte kul! Kände att jag kunde aaalla sånger också :)

Men faktikst, så ska jag snart följa henne hem. Sen blir det väl att leka på datorn & tagga inför morgondagen. Då vi ska krossa NYKÖPING! 17.00 Rosvalla, be there! ;)

BACK FROM THE TRÄNING AND JAG FEEL SO MUCH BETTER!

Sveeeengelskaaaa :)

Nejmen, det är LALALALALALA vackert :)
Märker ni att jag är glad igen eller? Träning gick hyffsat, förutom att jag såg ut som en negerboll när jag kom hem. Lera över allt, även i håret...?

Vart en sväng i bastun när man kom hem också, kan det bli bättre? Har f*n inte bastat på en evighet känns det som.

Sen äääännu bättre! Djurgården 4 - 3 Brynäs!
För vem hejar vi på troru? ;)
Matchen avslutades precis, vinst till DJURGÅRDEN! ♥

Rött för blodet genom hjärta och ven...



Men nu ska jag lugna ner mig framför TV:n, lyxfällan tror jag pappa tittar på. Sen ska jag äta en apelsin och bli lite mer smutsig, hihihi. Och på tal om apelsin, har ni sett den här? :D

Kommer ihåg första gången jag såg den, på hemkunskapen. Tillsammans med äpplet, fyfan vad jag och Julia garva. Hahahhaha... Gammal, but still bra ;)

Säger gonatt redan nu, efter ett långt och oviktigt inlägg.

Gonatt!

RULLSTOLSBASKET

Jag ska seriöst börja på det, så jävla mycket roligare än fotboll just nu iaf... Hatar verkligen fotbollen, vad händer när jag tränar? Jo jag blir sur, arg och hatar allt. Går så jävla sämst just nu. Och vet ni vad tränarna säger? "Alla har en dålig period, men sen blir man jäätte bra". Så det är meningen att man ska va sämst i flera år då eller? - nej, jusste... -.-

Och sluta på fotboll vill jag inte heller, eftersom jag älskaren, iaf på somrarna. Men åååååh. Allt gör mig så jävla pissed-off just nu. Så snälla, låt mig va för en stund?

Men måste nog äta nu... sen ska jag fixa mig. För ikväll är det fotbollsträning... :(

Wish me a good luck?



Jag är kung, kommer alltid att va. Men inte just nu...

SAKER DU (KANSKE) INTE VISSTE OM KUNGEN ...



♣ Min "bästavän" är två år yngre än mig ...
♣ ... och folk snackar skit om mig för det
♣ Jag valde först Bfid för att det var en chilllinje, sen för jag vill bli tränare/idrottslärare
♣ En gång i tiden försökte jag verkligen satsa på fotboll
♣ Jag har vart som en kille, blev kallad för Stefan
♣ Jag hatar att gå i bfid
♣ Jag har skolkat... mycket...
♣ Kärlek existerar inte i min värld längre
♣ Jag har ännu inte "släppt" min såkallade Lillasyster

_______________________________________________

Måste bara berätta, att jag har läst ut en bok på en vecka! I taket lyser stjärnorna heter den, ni har säkert sett filmen, men boken är så jävla mycket bättre. Rekommenderar verkligen den. Jag började gråta. Och ska läsa nästa bok redan nu på fredag, ska få den på svenskalektionen!

Men jag säger gonatt nu, ska fixa min inför sängen redan. Ska läsa ut min andra bok, som jag har läst i snart tre månader... om inte längre.

M U S I C !

HÄRHÄRHÄRHÄRHÄR!

Självklart kommer den att fyllas på, men det är just det som spelas i mina högtalare just nu. :)




G - g - g -galen !

Ibland så, men jag har så j*vla tråkigt just nu. Underhåll mig gärna - [email protected]

BACK IN SCHOOL

Och vet ni vad, Anna är faktiskt i skolan. Till alla er som sa att hon itne fick gå till skolan pågrund av mello, NI HADE FEL! :D

Men det känns konstigt att va tillbaka i skolan, vart inte så varmt välkomnande direkt... Menmen, bara att lida. 2 lektioner kvar. Varav en jag fick sluta tidigare ifrån, för jag inte hade sett filmen i måndags, eftersom jag var sjuk :(

Annars så äre 3 bussen hem som gäller, antagligen. Eftersom jag får sluta efter mentorn idag :D Vilket innebär tio över två, heeelt okej för min del :) Ska skicka iväg ett mess till Gustav också och se vilken buss han tar, eftersom jag inte träffar han så mycket

Ikväll är det visst Järnasom gäller, ska dit med pappa. Tydligen någon show för han jobb. Jaja, får väl stå ut. Skulle verkligen behöva plugga, tänker inte acceptera ett IG i pannan igen. Och denna gång gäller det kondition. Suck...

Men vi hörs, ikväll. Om internet fungerar. Annars försöker jag höra av mig på nåt sätt ;)

JAG HAR TRÄNINGSMATCH I HELGEN OCKSÅ :DDDDDD

___________________________

This thing called love, make me stupid. 10 years and I am starting to fall in love...

GLÖM I N T E !


UTGÅNG !

Tillsammans med Ida. Vi hörs ikväll :*


JAG ÄR KÄR, J*VLIGT KÄR!

Har vart det ända sen i helgen, ååååh. Gör mig galen, gammalt gör saken till nytt. Jag, alla förstår inte. Jag tror faktiskt inte någon förstår.
Men låten är så jäääävla bra!



För det är alla känslor
som lever upp på nätterna
Som tar ditt hjärta och ditt leende på läpparna

Ååååhh,
Så himla kär i låten. Finns ju en vanlig verasion som jag började tröttna på. Sen här man denna låt på Hampus mobil och blir kärkärkärkär. Ni kan ju fråga dom själva hur mycket jag har spelat den ;)
Den spelas just nu i mina högtalare - eller nej, den laddas. Måste ladda hela låten innan jag sätter på den. Annars blir det som små hack, jävla snö. :(

______________________________________________________________

Ppuss

TYCK TILL MED ETT ENKELT TRYCK!



Förslaget fick jag ifrån Alva's blogg. http://alliees.blogg.se/ Kika gärna in där :)

Och glöm för guuuuds skull ( ;) ) nu inte att rösta!

MIN VECKA, SER TRÅKIGT UT...



Så jävla fail på ritandet också, men jag gjorde bara nånting snabbt sådär på paint ! ;)

Men ni ser, jag har knäppt nåt att göra, så boka upp mig. Tell me when you want to meet me? Hahahahah....

Men tänkte typ kolla film nu, ;) "Fem Barn och ett Sandtroll" Har ni sett den? Det har jag, många, många gånger... Börjar faktiskt tröttna, mene..

FRISK IGEN, TRORJA ?

Känner mig betydligt bättre idag, sån tur är. Får inte missa för mycket i skolan, så om jag inte spyr inatt elller nåt så blir det skola imorn igen!
Har verkligen vart såååå tråkigt att bara va hemma, jag har legat i sängen heeela tiden... Kollat massa filmer på datorn, blandannat båda twilight filmerna!, sen några andra randoms. För internet har ju inte fungerat! Sen har min mage krympt, hhahahah. Antagligen för jag ätit så dåligt...

Men nu börjar pappsen bli sur, för vårt internet är såååå segt. Och när jag sitter vid min dator samtidit som han sitter vid sin så blir allt mycket segare. Så han kan inte titta på sitt familjen annorlunda. Hahhahha!

Ska faktiskt packa ihop min ved, sen ta en sväng upp till Sille eller bara gå runt området. Tänka lite, lyssna på musik. :)

Ppuss

JAG ÄR SJUK

kort inlägg.

Datorn är seg
Jag har ingen ork

Grattis mamma !

GRATTIS ANNA, DET ÄR DU VÄRD (A)

Är det bara jag som tyckte hon var bra ? :)

Känner mig en aning stolt (det låter jääättetöntigt.... ) Men hon går ju på min skola, EN person från min skola ska representera Sverige i EUS ! :DDD
Grattis iallfall :)

Lyckad dag må jag säga, tänkte försöka slänga upp en och en annan bild imorn på kläderna. Tänkte även berätta hur dåligt jag kommer upptadera imorn. Jag ska försöka sova till tio - elva, jag veet, det är inte alls länge, men ändå. Sen ska jag duscha, fixa och packa. Vi ska få besök under dagen, då jag även ska få träffa morfar! Sen skjusar Hänka hem mig till pappa. :D Slipper åka tåg, yesss ! Detta innebär att jag först upptaderar när jag kommer hem till pappa så att säga.

Förövrigt har det vart en lugn dag, var lite med grannpojkarna resten av dagen. Alltid kul med dom, eller vad säger du HannaAugustsson ;).


Men ska väl kolla vidare på lite bloggar och det vanliga. Så hörs vi imorn, men nu trycker jag upp en bild. Vi får se vad det blir, ska leta efter något n u.

Ppuss

BIGAAAAAS! Nejmen, jag och min bror förra året? Typ någon grillning hos släktingar eller nåt. Fråga inte vad vi gör, för det vet jag inte. Vi ligger där, men bara i strumpor. Det är det lite svårt att göra just nu ;)


VEM VINNER?

Jag tycker det skulle va väldigt kul om AnnaBergendahl vann, ;) eftersom hon går på min skola. Men vem tycker ni ska vinna? Vem heja ni på? :D


I'M BACK BITCHES !

Tack Ida ;)

Dom sa alla datorer var traiga här, men nejnej. Haha, morsans funka. Så tänkte skriva ett litet snabbt inlägg om att jag lever och vafan jag gör ;p
Idag är det iallfall Eskilstunamed mamma som står på schemat, jag ska få 500 kr att shoppa vad jag vill för. Det jag vill ha är jeansleggings, linne och ett par pilotbrillor. Solen är så jäääävla nice just nu :D Sen tänkte jag försöka köpa nåt gulligt till mammsen, eftersom hon fyller år på måndag. 35 år. Ja, hon är ganska ung. Det säger alla. Men lika bra är hon för det :p

Precis fixat mig, så ska väl snart kila iväg. Dom ska bara käka lite lunch, själv har man ju precis lyckats äta frukost. Så jag står över lunchen :)

Vilka hejar mina läsare på ikväll? Melodifestivalen 2010 :D


IDA SKRIVER ♥

hejsan hejsan sötnosar, ida är här
världens bästa! (yyyy) steffi kommer inte kunna skriva förens imon kväll, för hon är hos sin mamma, och dom har inge internet där för tillfället :/ så hon bad min skriva lite, ;) att hon inte kunde skriva och lite sånt :P
de är skönt att de är lördag underbart ♥ har inge planerat, sitta hemma kolla melodifestivalen med min familj och bara mysa (-: ♥ vad ska ni göra? festa? melodifestivalen? pojkvän / flickvän? film mys? tell me!

lyssnar på musik och städar, :)) justin bieber - BABY

jag och steffie                                          osminkad bild på mig

LOVE MADE ME STUPID



Åh, suck. Jag är vaken, igen. Vill fan sova! Men nejnej, måste gå upp, fixa mig och fixa med hemmet eftersom pappa är på jobbet. Åååååhh, suck! Jag vill soooova! ;o
Sen är jag jävligt sur idag, drar upp persiennerna, gissa vad jag ser? SNÖ? Vafan, var ju skit mysigt med sol & vår nyss, men nehej. Nu kommer det MEEER snö :(::((:(:(:( Cuttcuttcutt, jag vill verkligen inte ha snö....

Annars så slutar jag halv fyra idag, vilket gör mig också sur. För vi har något engelskt tal vi ska hålla, men bara för våran lärare. Det bästa med det är att jag inte börjat ännu, så jag lär väl sitta med det på morgon, eftersom det inte är nån träning :)

Men har massor att göra;
- packa till skolan
- mata hunden
- hunden ska kissa
- borsta tänderna

Ja, det är väl det. Det tar faktiskt typ 20 minuter för mig, haha....
Facelook right now!




STRÄNGNÄS IMORN !

Som sagt, så drar jag till min kära morsa imorn :) Haha, drar dit på en gång efter skolan, eyss...


INGEN TRÄNING FÖR MIN DEL.

Jag känner mig trött, hur trött som helst. Med lite tur så kommer snart Isak förbi och piggar upp mig. :)

Annars så tänkte jag baka kladdakaka, men jag vet inte. Jobbigt ju. ;p

Juste, ingen träning för min del idag. Eftersom jag är så trött, vet inte vart jag ska ta vägen. Sen är jag vääldigt sugen på läsa ut min bok, tihi. Brukar ni läsa böcker? :)
Har faktiskt inte bild att bjuda på, hähä. Smell you later ..

NU - SKOLAN

 
 

Muuumms, nyborstade tänder!

men hörrini,
Hur kan tandkrämen va randig när den kommer ut ur tuben? :o

FACE.LOOK

Chillar vidare till skolan snart ,haha! Jag börjar om typ någon timme sådär. Riktigt skönt med sovmorgon, då kanske jag lyckas ha liiite energi till träningen ikväll! :D
Pappa kör in mig idag också, kan inte bli så mycket bättre. hah!

Vad händer idag? :)

 
Kvalitéten på cambilder är bäst. Hahaha

Men frukost nu. Vi hörs ikväll :)

GONATT PUNKT

Klockan är tjugo i elva. Imorn är jag död. På riktigt. Eller nej. Mest på låtsas. Men jag funderar på hoppa av gymnasiet. Eller nej. Det gör jag faktiskt inte. Jag älskar Bfid09 borsett från en del.
Men det är såhär, vi har äckelläxsak imorn. Men nya steg, sovmorgon imorn till efter lunch. Tänker skippa matten. Allt för att sova. Så jag börja... (måste kolla schemat!).

Men jag mår dåligt, håller på bli sjuk också. Ont i knät på det med, idrott imorn. Ser inte fram emot det, konditions med puls sak?

Men till saken nu, gonatt.

När brukar ni gå och lägga er?



hannaaugustsson - jag älskar dig. utan dig vet jag inte vad jag skulle göra. jag svär, hoppar du hoppar jag. du är den bästa jag vet. jag gråter för dig. saknar dig. orkar inget utan dig. <3


ÄNTLIGEN HEMMA !

Jag är ganska hungrig, men ändå inte. Tror jag håller på bli sjuk. :(

Men det var riktigt nice i Trosa, att få träffa Cissi var underbart. Och guuud vad hon hade förändrats, sötnos :*

Men jag måste verkligen laga mat, och lyssna på min busiga musik. Vi hörs väl senare?  :)


NU DRAR JAG TILL BUSSEN

För att åka till skolan, gå heeela skoldagen sen åka till TROOOSAAAAAA ! För att träffa Cissi som det var 2038284920432 år sen :(


FÖRSTA PERIODEN S L U T .

Vad tyckte ni om matchen? Jag tycker det inte var sååå speciellt, visst Arsenal hade lite övertag ett bra tag. Två hyffsat snygga mål. :)
Om ni kolla på matchen, vilka hejar ni på? :D

Jag har precis snackat massor med min systercissi, jag ska träffa henner imorn. Vilket ska bli sssstråålande! Eftersom jag inte träffat henne på 83732820 år. Jag ska åka till Vagnhärad efter skolan, så far vi vidare mot Trosa sen. -> dåligt upptaderande imorn. Kaaanske hinner skriva gomorron innan jag drar till skolan, men sen kommer jag inte hem förs klockan nio. "/


Jag undrar om jag ska sova, strunta i den sista halvleken. Kommer ändå få veta allt utav klassen imorn. Är väldigt trött, men vi får väl se ;) Kan ju städa undan lite efter mig. Måste göra det, annars tar pappa datorn igen... :(

Bjuder på en sista bild för idag, jag skrattar. Det var när jag var ute i det mysiga vädret!


FOTBOLL PÅ KANAL SEX

ChampionsLeuage ! ♥

Kanske ska börja med att säga hej?Men jag ska försöka att blogga hårt och mycket nu i iallfall en vecka. Lite framsteg. Men jag har ju fått tillbaka min dator, så det borde inte va några problem. :)

Eftersom några kanske inte har en aning om varför jag valt just det här namnet, varför jag bloggar, saker om mitt liv. Så tänkte jag inleda min nya blogg med en frågestund!  Fråga exakt vad du vill, för jag tänker svara på allt :)

Lycka till! ♥


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0